Telefoonnummer

+31 6 8241 5098

Email

info@sangaia.nl

Openingstijden

Op afspraak

Aartsengel Metatron verbindt ons met de kracht van liefde. Zijn energie is zacht en fijnzinnig. Hij opent ons hart en de poorten naar bewustzijn en andere dimensies. Metatron laat ons begrijpen dat de mens zich uiteindelijk met God of het goddelijke kan verenigen. Met zijn energie zien wij in wat ons tegenhoudt om te worden wie we zijn. Dit geeft ons kracht, rust, tevredenheid en geluk.

Metatron kan uitstekend helpen bij het verwijderen van vastzittende blokkades. Het is een bijzondere engel die je spiritueel kan doen groeien als je ervoor open staat. Van Metatron wordt gezegd dat hij ooit als mensen op aarde heeft geleefd.

De kubus van Metatron, ook wel de Bloem des Levens genoemd, is een complex figuur dat helpt je chakra’s schoon te maken van psychische giftige stoffen. Het staat bekend als de blauwdruk van het universum. In Metatron’s kubus zijn vijf vormen en bewegingen aanwezig die in het universum zeer bijzonder zijn. Het meest bekend is de kubus met zes zijden, en daarnaast vind je de tetraëder met vier zijden; de octaëder met acht zijden; de dodecaëder met twaalf zijden en tenslotte de icosaëder die twintig zijden heeft.

Ik gebruik de Kubus van Metatron om jouw chakra’s te reinigen en je terug in je kracht te brengen. Heb je interesse in een sessie? Neem dan snel contact met me op!