Telefoonnummer

+31 6 8241 5098

E-mail

info@sangaia.nl

Openingstijden

Op afspraak

Ik ben getraind om diverse therapieën te mogen geven om jou te helpen bij je herstel en het terugvinden van je kracht. Onderstaand vind je de sessies die ik aanbied:

1. Kristal Readings

Wanneer een patiënt behandeld wordt ontvangt de genezer soms extra begeleiding van de engelen om de persoon te genezen. Vaak uit deze begeleiding zich in verschillende symbolen in de gedachten van de genezer, of in suggesties voor de meest passende kristallen en halfedelstenen waar de patiënt baat bij heeft. Bepaalde halfedelstenen en kristallen hebben namelijk enorme genezingskrachten welke de effectiviteit van de behandeling ondersteunen. Door deze informatie te gebruiken kunnen we een doorlopend genezingsproces garanderen.

Het is bij Sangaia mogelijk om deze inzichten van de engelen te gebruiken om speciale sieraden van halfedelstenen te laten vervaardigen, uniek en specifiek voor iedere klant. Door een sieraad aan te schaffen heb je een krachtige amulet dat de natuurlijke balans tussen lichaam en geest versterkt. In een reading focus ik op de huidige energie van de persoon en de engelen vertellen mij welke steen kan helpen en waarom. Het kan voor komen dat er geen stenen nodig zijn, wat dan vanzelfsprekend ook gecommuniceerd zal worden.

De kosten voor een reading bedragen €54,45 inclusief btw en exclusief sieraad en verzendkosten.

2. Light Language Codes

Light language is een symbolische taal die doorgaans gebruikt wordt in de hogere sferen door Hogere wezens, Engelen , Devtas. Deze symbolen bevatten energie om je lichaam en geest te helpen beter te voelen. Sommige personen ontvangen zelfs hun spirituele code, het DNA van hun ziel. Wanneer je dit weet kan het je geest kalmeren en je focus herstellen. De dominante kleuren van de ziel zitten doorgaans in het schilderij dat wordt gemaakt. De kleuren kunnen met de tijd en gemoedstoestand veranderen in intensiteit. Echter blijven de basis kleuren het zelfde.

Als je dagelijks naar het symbool kijkt wordt je langzaam weer één met je zielsmissie. Houdt er wel rekening mee dat wij allemaal een stukje van een puzzel zijn. Dus ieder zijn zielsmissie is anders. Daar waar jouw geluk en passie zit is jouw leidraad naar jouw levensmissie. Dus niet iedereen zal op de Duinen gaan mediteren met het symbool. Sommigen krijgen bevestiging dat bergwandelen of financiën hun ziels missie is en kunnen vandaar uit een beroep kiezen of talenten uitbouwen.

Hoe zit een sessie in mekaar

Om een schilderij te kunnen maken doe ik allereerst een 1 op 1 sessie met de persoon in kwestie, dan wel persoonlijk of via Zoom/Whatsapp. Daarna schilder ik de code(s). Ik doe geen schilderijen voor derden. Indien je dat cadeau wil geven vind ik het fijner dat de gelukkige persoon, persoonlijk contact met mij opneemt. Het schilderij heeft een formaat van 24 x 30 cm.

De kosten voor een schilderij met symbolen inclusief intake, uitleg bedragen €181,50. inclusief btw en exclusief verzending.

Indien ik bij de sessie zie dat er geen symbool nodig is krijg je dan je zielskleuren. Het bedrag is €134,50 inclusief btw en exclusief verzending.

3. Energieveld Healing

Energieveld healing * is een holistische benadering van genezing die zich richt op het herstellen en in balans brengen van de energievelden van het lichaam. Het gelooft dat het menselijk lichaam niet alleen bestaat uit fysieke componenten, maar ook uit subtiele energieën die door het lichaam stromen en invloed hebben op ons welzijn op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Energieveld healing werkt op het idee dat blokkades of verstoringen in de energievelden van het lichaam kunnen leiden tot verschillende vormen van ongemak, ziekte of onevenwichtigheid. Door de energie in deze velden te manipuleren en in balans te brengen, wordt het natuurlijke vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen gestimuleerd.

De kosten voor een Energieveld healing bedragen €83,00.

* Het is belangrijk op te merken dat energieveld healing een complementaire benadering van genezing is en geen vervanging voor medische behandeling. Het wordt vaak gebruikt als aanvulling op conventionele medische zorg om het algemene welzijn te verbeteren en de genezing te bevorderen.

4. Myrophore

Een myrophore, is een term die afkomstig is uit het oude Griekenland en verwijst naar iemand die geurige oliën en zalven maakte. Deze oliën werden vaak gebruikt voor rituele, religieuze of ceremoniële doeleinden. Myrophores waren vaak vrouwen die een belangrijke rol speelden bij dergelijke rituelen en ceremonies.


Het gebruik van essentiële oliën als onderdeel van een genezingsproces tijdens een healing-sessie kan een aanvullende benadering zijn om het welzijn te bevorderen. Essentiële oliën worden vaak gebruikt vanwege hun veronderstelde therapeutische eigenschappen en hun vermogen om fysieke, emotionele en spirituele balans te bevorderen. Het is belangrijk op te merken dat het gebruik van essentiële oliën als onderdeel van een genezingsproces persoonlijk is, en effecten kunnen variëren van persoon tot persoon.

Tijdens een energie healing-sessie kan het naar voren komen dat het gebruik van essentiële oliën het genezingsproces kan bevorderen. De oliemengsels kunnen na de sessie direct worden gemaakt. Als een essentiële olie niet op voorraad is, kan deze worden besteld en kan het elixer worden opgehaald of via de post worden verzonden. De elixers zijn niet inbegrepen in de behandeling. Je hebt natuurlijk de vrije keuze om het elixer te kopen.

De kosten voor een intake Helende Olien bedragen €83,00. De kosten van olie zijn afhankelijk van de ingrediënten.