Telefoonnummer

+31 6 8241 5098

Email

info@sangaia.nl

Openingstijden

Op afspraak

Light language is een symbolische taal die doorgaans gebruikt wordt in de hogere sferen door ‘ascended masters’. Deze symbolen bevatten energie om je lichaam en geest te genezen. Sommige personen ontvangen zelfs hun spirituele code, het DNA van hun ziel. Wanneer je dit weet kan het je geest kalmeren en je focus herstellen. De dominante kleuren van de ziel zitten doorgaans in het schilderij dat wordt gemaakt.

Als je dagelijks naar het symbool kijkt wordt je langzaam een met je ziel en diens missie. Houdt er wel rekening mee dat wij allemaal een stukje van een puzzel zijn. Dus ieder zijn zielsmissie is anders. Daar waar jouw geluk en passie zit is de leidraad. Dus niet iedereen zal op de Duinen gaan mediteren met het symbool. Sommigen krijgen bevestiging dat bergwandelen of vissen hun ziels missie is en kunnen vandaar uit een beroep kiezen.

Om een schilderij te kunnen maken doe ik allereerst een 1 op 1 sessie met de persoon in kwestie, dan wel persoonlijk of via Zoom. Daarna schilder ik de code(s) met bijbehorende uitleg.

De kosten voor een schilderij inclusief intake bedragen €150 inclusief btw en exclusief verzending.

Indien ik bij de sessie zie dat er geen symbool nodig is , €60.50 inclusief btw.


Light Language schilderij aanvragen