Telefoonnummer

+31 6 8241 5098

Email

info@sangaia.nl

Openingstijden

Op afspraak

Ik ben geboren in een middenklasse Indiaas gezin in Suriname, Zuid-Amerika. Ik ben dus opgegroeid in een land waar Indiërs, Chinezen, Creolen, Javanen, Libanezen, Amerindianen en Boroes (blanke nakomelingen) met verschillende religies in harmonie samen leven. Ik realiseerde mij dit pas echt toen ik in Frankrijk en Nederland woonde. Of het nou Divali, Id-ul-Fitr of kerst was, de deur stond destijds altijd open om deze feestdagen met elkaar te vieren.

Op mijn 21e ben ik naar Nederland verhuisd om te gaan studeren. Het eerste jaar was een ramp, maar met de hulp van mijn zus startte ik het tweede jaar desondanks aan mijn bachelor Small Business en Retail Management. Ik vond het fantastisch! Inkopen, verkopen, berekeningen maken… Ik rondde mijn studie af en ging terug naar Suriname.

Na 4 jaar in de zakelijke wereld in Suriname te hebben gezeten, trouwde ik met mijn nu ex-man, vertrok eerst naar Lyon en daarna naar Kourou, een plaats in Frans-Guyana bekend om zijn space center. In 2018 keerde ik terug naar Nederland.

Het waren 20 bewogen jaren waarin ik me realiseerde dat verkoopdoelstellingen mijn eigenwaarde konden beïnvloeden. Soms voelde ik me als een mislukkeling, soms als een hot-shot executive. In Zuid-Amerika wordt er vaak van zakenvrouwen verwacht dat ze zich op een bepaalde manier kleden: sexy hot! Het was een standaard waar ik niet aan kon voldoen. Allereerst ben ik een lange atletische Indiase (wat zeldzaam is) en bovendien konden mijn hart en ziel zich hier niet in vinden. Ik werd zodoende vooral bekend van de meditatiesessies die ik aan mijn sales team gaf.

Ik trouwde en verhuisde naar een ander land, met een andere taal en andere culturen. Ik denk dat ik altijd zal houden van diversiteit en verschillende culturen. Ze openen je ogen en ziel voor nieuwe manieren van zijn, begrijpen en leven. Ik spreek vloeiend Nederlands, Engels en Frans, en kan me redden in Surinaams Creools, Spaans en Saranami. En het bijzondere is dat ik dyslectisch ben en 25% doof aan beide oren. Over uitdagingen gesproken…

Door mijn hele leven is er altijd een rode draad geweest: spiritualiteit! Ik heb gelezen uit de Bhagavad Gītā, Veda’s, Bijbel, Koran en diverse boeddhistische geschriften. Wanneer je deze nauwkeurig leest merk je dat God een hogere macht is, en religies een route er naartoe. Dus ik geloof in God, maar dan als een kracht in het universum.

Tegenwoordig noemen we onszelf lichtwerkers

Lichtwerkers hebben de doelstelling om de mensheid positieve veranderingen in bewustwording te laten maken. Wees meer bewust van het leven en voel je comfortabeler in je lichaam. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden door repetitieve negatieve patronen te ontdekken en deze te doorbreken. Energieblokkades in het lichaam verhelpen is een belangrijk onderdeel van het werk van een lichtwerker.