Telefoonnummer

+31 6 8241 5098

Email

info@sangaia.nl

Openingstijden

Op afspraak

Ik ben geboren in een middenklasse Indiaas gezin in Suriname, Zuid-Amerika. Ik ben dus opgegroeid in een land waar Indiërs, Chinezen, Creolen, Javanen, Libanezen, Indianen en Boroes (blanke nakomelingen) met verschillende religies in harmonie samen leven. Ik realiseerde mij dit pas echt toen ik in Frankrijk en Nederland woonde. Of het nou Divali, Id-ul-Fitr of kerst was, de deur stond destijds altijd open om deze feestdagen met elkaar te vieren.

Op mijn 21e ben ik naar Nederland vertrokken om te gaan studeren. Het eerste jaar was een ramp. Met de hulp van mijn zus startte ik het tweede jaar met de studie Small Business en Retail Management. Ik vond het fantastisch! Inkopen, verkopen, berekeningen maken… Ik rondde mijn studie af en ging terug naar Suriname.

Na 4 jaar in de zakelijke wereld in Suriname gewerkt te hebben, trouwde ik met mijn nu ex-Fransman. Wij woonden eerst in Lyon, Frankrijk .Daarna Kourou, een plaats in Frans-Guyana bekend om zijn Raket lanceer basis center. In 2018 keerde ik terug naar Nederland met mijn zoon.

Het waren 20 bewogen jaren waarin ik me realiseerde dat mijn eigenwaarde gelijk stond aan mijn studie en carrière. Soms voelde ik me als een mislukkeling, soms als een hot-shot executive. In Zuid-Amerika wordt er vaak van vrouwen verwacht dat ze zich op een bepaalde manier kleden: sexy hot! Het was een standaard waar ik niet aan kon voldoen. Ik ben een lange atletische gebouwde Indiase (wat zeldzaam is) Ik werd zodoende vooral bekend van de meditatiesessies die ik aan mijn sales team gaf.

Ik denk dat ik altijd zal houden van de diversiteit aan gewoontes en culturen. Ze openen je ogen en ziel voor nieuwe manieren van zijn, begrijpen en leven. Ik spreek vloeiend Nederlands, Engels en Frans, en kan me redden in Surinaams Creools, Spaans en Saranami. En het bijzondere is dat ik dyslexie heb en 25% doof aan beide oren. Over uitdagingen gesproken…

Door mijn hele leven is er altijd een rode draad geweest: spiritualiteit!

Life is journey where the soul meets the heart!

is mijn motto!

Ik heb gelezen uit de Bhagavad Gītā, Veda’s, Bijbel, Koran, diverse Boeddhistische geschriften. Mythes , legendes, volksverhalen. Wanneer je deze nauwkeurig leest merk je dat God een hogere macht is, en religies een route er naartoe. Dus ik geloof in God, maar dan als een kracht door het universum.

Tegenwoordig noemen we onszelf lichtwerkers

Lichtwerkers hebben als doelstelling om de mensheid positieve veranderingen in bewustwording te laten maken. Bewuster leven, je comfortabel voelen in je lichaam. Daarna komt hoe jij je wenst te identificeren, man, vrouw, weet het nog niet, weet het wel maar nog niet benoemd . Seksualiteit en sensualiteit is voor een ieder anders. Helaas heeft de samenleving het nodig mensen in categorieën te plaatsen.

Wanneer men voor een healing sessie komt kijken wij samen kritisch naar onze belemmeringen of trauma’s die onze beeldvorming over het leven beïnvloed hebben of beïnvloeden. Door deze in een ander perspectief te plaatsen of te ‘genezen’ bevrijd jij jezelf hiervan en kan je ‘lichter’ door het leven. Soms kan het werk van jouw de spil zijn dat in je familie, vriendenkring ook veranderingen komen.

Let’s be the light for others or at least give a torche to light ours and their ways!

Quote: Sandhya Sietaram

Als therapeut zal ik ervoor waken dat je genezings proces op maat is. Soms zijn er meerdere sessies nodig. Som meer tijd tussen sessie, mijn kompas is jouw proces niet het einddoel.